Encara no has reservat el teu allotjament per Setmana Santa?

Et regalem 2 nits!

L'apartament dels teus somnis t'està esperant

Guanya una estada de dues nits en un dels nostres fabulosos apartaments!

Fes una reserva amb nosaltres per venir per Setmana Santa i automàticament entraràs al sorteig d’una estada de 2 nits en un dels nostres allotjaments! Indica’ns que vols participar al sorteig a l’apartat ‘Té alguna sol·licitud especial?’ al moment de fer la reserva. **

* Només vàlid per a reserves realitzades i confirmades entre el 5 de març de 2022 i el 5 d’abril de 2022.
* Dates vàlides per gaudir de l’estada: 1 de gener de 2022 – 18 de juny de 2022 i 12 de setembre de 2022 – 31 de desembre de 2022. Subjecte a disponibilitat.
Les millors propietats al centre de la Costa Brava

Gaudeix d'unes meravelloses vacances de Setmana Santa

Troba els millors apartaments de lloguer a la Costa Brava

Corredor Mató Real Estate & Property Management

Corredor Mató és una immobiliària especialitzada en el sector turístic des de l’any 1960. Actualment, la tercera generació de la família gestiona l’empresa.

Estem situats als pobles costaners de Tamariu i Llafranc, al centre de la Costa Brava, abastant la zona des de Calella de Palafrugell fins a Platja de Pals, oferint alguns dels racons més bonics de la Costa Mediterrània.

Les Formigues III

Les Voltes

Oferta
Ref: CM1767
HUTG-061196-16
Calella de Palafrugell
2
6
1
55 m2
Idíl·lica ubicació a Calella de Palafrugell, just davant de Cala de Sant Roc, amb una fantàstica vista al mar. Per a unes inoblidables vacances a peu de platja!Apartament a primera línia de mar on poder gaudir tranquil·lament de la bellesa de Calella de Palafrugell i les seves encantadores cales. L’apartament, disposa de saleta d' estar amb zona de menjador on tenim una agradable llar de foc des d' on podem gaudir de una vista al mar meravellosa, cuina oberta i equipada, pel que fa a les habitacions, té una habitació de matrimoni que dona a un petit pati interior i una habitació amb dos lliteres. Bany complert amb dutxa. WIFICapacitat: 6 persones 80€ DE SUPLEMENT DE NETEJA PER ESTADES INFERIORS A UNA SETMANA. ESTADA MÍNIMA DE 3 NITS. AQUEST SUPLEMENT NO ESTÀ INCLÒS EN EL PREU DEL LLOGUER.
Més detalls
Oferta
Ref: CM1401
HUTG-028267-16
Calella de Palafrugell
2
4
2
50 m2
Immillorable ubicació, al centre de Calella de Palafrugell, just davant de la platja de Les Voltes, amb una fantàstica vista al mar. Per a unes inoblidables vacances a peu de platja! Apartament a primera línia de mar, amb una preciosa terrassa, per gaudir intensament de la bellesa de Callela de Palafrugell i les seves encantadores cales. L’apartament, completament exterior, disposa d’un assolellat saló menjador amb totes les comoditats (aire condicionat, TV, llar de foc…) i sortida a una meravellosa terrassa amb la millor vista sobre la bonica platja de Les Voltes. Cuina americana totalment equipada. Pel que fa a les habitacions, té una habitació de matrimoni i una habitació amb dos llits. Dos banys complerts amb dutxa. WIFI NO S´ACCEPTEN ANIMALS DE COMPANYIA Capacitat: 4 persones HUTG-028267 80€ DE SUPLEMENT DE NETEJA PER ESTADES INFERIORS A UNA SETMANA. ESTADA MÍNIMA DE 3 NITS. AQUEST SUPLEMENT NO ESTÀ INCLÒS EN EL PREU DEL LLOGUER.
Més detalls
Oferta
Ref: CM73
HUTG-033471-16
Tamariu
1
2
1
22 m2
Romàntic estudi situat al passeig marítim de Tamariu, amb una espectacular vista al mar. A l’encantadora platja de Tamariu, petit estudi d’un sol ambient, amb una esplèndida terrassa solàrium, on podran gaudir de llargues sobretaules durant les nits d’estiu, prendre agradables banys de sol, relaxar-se amb el so de les ones i respirar la brisa marina, amb la millor vista sobre la badia de Tamariu. Disposa duna habitació d’estil mariner amb llit de matrimoni, bonica cuina equipada i bany amb dutxa. Capacitat: 2 persones HUTG-000001 80€ DE SUPLEMENT DE NETEJA PER ESTADES INFERIORS A UNA SETMANA. ESTADA MÍNIMA DE 3 NITS. AQUEST SUPLEMENT NO ESTÀ INCLÒS EN EL PREU DEL LLOGUER.
Més detalls
Oferta
Ref: CM92
HUTG-009680-50
Tamariu
2
5
1
60 m2
Apartament amb una preciosa terrassa amb vista al mar, a tan sols 30 metres de la bonica platja de Tamariu. Disfruti d’unes fantàstiques vacances familiars a tocar de la platja! L’apartament disposa d’un lluminós i comfortable saló menjador amb sortida a l’esplèndida terrassa, on podran gaudir de la vista al mar. No es perdin la llum de la lluna reflectida al mar, tot prenent una copa després de sopar. Al costat del menjador hi trobem una cuina equipada amb rentadora i rentavaixelles. L’apartament té una habitació de matrimoni, una altra habitació per tres persones amb lliteres i un llit individual i un bany complert amb banyera. WIFIAire condicionat amb bomba de calorCapacitat: 5 persones 80€ DE SUPLEMENT DE NETEJA PER ESTADES INFERIORS A UNA SETMANA. ESTADA MÍNIMA DE 3 NITS. AQUEST SUPLEMENT NO ESTÀ INCLÒS EN EL PREU DEL LLOGUER.
Més detalls

Corredor Mató

Des de 1960, fem realitat els somnis

Les millors ubicacions

Cobrim alguns dels racons més bonics de la Costa Mediterrània.

Magnífiques propietats

Una àmplia cartera amb propietats úniques i oferirà un assessorament personalitzat.

Els millors preus garantits

No trobareu el mateix apartament més barat: la garantia

Des d'apartaments a primera linia de mar fins a magnífiques villes amb piscina privada

Ells ja han confiat en nosaltres

Aisling O Meachair​
Vam allotjar-nos en un apartament preciós durant les nostres vacances, ens va agradar molt! Moltes gràcies! Ubicació fantàstica i apartament molt ben equipat. Poblet encantador, sens dubte tornarem.
Anders
Vam tenir una estada increïble! Quina vista, quina ubicació! Vam estar en un allotjament fantàstic, net i amb tot el que necessitàvem.
Sandra
Fantàstica i tranquil·la residència a poca distància amb cotxe de moltes de les platges i dels pobles més bonics de la zona. Check-In fàcil, molt senzill amb un personal molt amable i agradable. Ens va encantar la nostra estada a la Costa Brava.
Previous slide
Next slide

Guanya una estada de dues nits en un dels nostres fabulosos apartaments!

Fes una reserva amb nosaltres per venir per Setmana Santa i automàticament entraràs al sorteig d’una estada de 2 nits en un dels nostres allotjaments! Indica’ns que vols participar al sorteig a l’apartat ‘Té alguna sol·licitud especial?’ al moment de fer la reserva. **

* Només vàlid per a reserves realitzades i confirmades entre el 5 de març de 2022 i el 5 d’abril de 2022.
* Dates vàlides per gaudir de l’estada: 1 de gener de 2022 – 18 de juny de 2022 i 12 de setembre de 2022 – 31 de desembre de 2022. Subjecte a disponibilitat.

Dates vàlides: 1 de gener de 2022 – 18 de juny de 2022 i 12 de setembre de 2022 – 31 de desembre de 2022

Bases legals del concurs

1. Organitzador del concurs
Top Cala S.L. amb cif B55299416 amb domicili social a Tamariu, Catalunya, organitza aquest sorteig de dues nits en un dels seus apartaments a la Costa Brava.

2. Objecte i mecànica del concurs
Per participar al concurs serà necessari realitzar almenys una reserva, entre els dies 5 de març i 5 d’abril de 2022 a través del lloc web www.corredormato.com. El localitzador de la reserva serà el número amb què el client participarà en el sorteig. A cada reserva realitzada li correspondrà un localitzador diferent i per tant un número més per participar al sorteig.

3. Durada entrega de premis i publicació
Aquest concurs començarà el 5 de març de 2022. D’entre tots els usuaris participants, s’escollirà el guanyador del sorteig a l’atzar. El nom del guanyador es farà públic a partir del 6 d’abril del 2022. A més, s’hi contactarà per telèfon o e-mail.

4. Dates vàlides per gaudir de l’estada
Entre l’1 de gener de 2022 i el 18 de juny de 2022, o bé entre el 12 de setembre de 2022 i el 31 de desembre de 2022. Subjecte a disponibilitat.

5. Requisits per participar
Podran participar a la promoció, les persones físiques majors de 18 anys.

6. Consideracions de caràcter general
– La participació en la promoció suposa l’acceptació de les bases en la seva totalitat, en conseqüència, qualsevol manifestació de no acceptació suposarà l’exclusió del participant, i per tant Top Cala SL quedarà alliberada de qualsevol obligació que pogués haver contret amb el participant.
– Top Cala SL es reserva el dret de publicar el nom del guanyador de la promoció.
– En virtut del que disposa la LOPD, les dades personals dels participants del sorteig passaran a formar part del fitxer de Màrqueting de Top Cala SL. La finalitat d’aquest fitxer és la comunicació de productes i serveis d’aquesta empresa.
Per participar en el sorteig és condició indispensable fer una reserva a través de www.corredormato.com.