MATARÓ - IVECO

Promoció d’habitatges, places d’aparcament, trasters i locals comercials situats a la nova zona de creixement de Mataró, en un entorn privilegiat amb vistes al mar i al Port Esportiu i a tocar del centre de Mataró.

L’edifici compta amb un total de 29 habitatges de 2 i 3 habitacions, amb amplis espais exteriors, i dues plantes soterrani d’aparcament i trasters i una zona comunitària amb piscina situada a la coberta de l’edifici.

En el seu disseny, s’ha posat l’accent que els habitatges disposin d’amplis espais exteriors i terrasses a nivell i d’ una zona comunitària amb piscina a la coberta de l’edifici, que permetrà gaudir de la ubicació privilegiada de l’edifici en front del mar i del Port Esportiu.

Excel·lents comunicacions amb Barcelona i amb la resta de la comarca del Maresme, al costat de l’estació de tren, diverses línies d’autobusos i bons accessos a les principals carreteres i autopistes que et permetran gaudir d’un entorn urbà sense renunciar a la proximitat de la mar.

L’edifici ofereix el privilegi de poder viure en front del mar i del Port Mataró, a la nova zona de desenvolupament de la ciutat, a 5 minuts caminant del centre de Mataró i amb les comoditats d’estar envoltat de tots els serveis i equipaments propers sense necessitat de realitzar grans desplaçaments per a les necessitats del dia a dia.

Immobles de la promoció

Ref: M2206
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi a primera línia de mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 56 m2 útils i 22 m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Un complet bany amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1272
Mataró
3
2
96 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vistes panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau davant del mar: Desperta't amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 83 m² útils i 43 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells suite amb accés a la terrassa, et conviden al descans. 2 banys complets amb dutxa, safareig separat de la cuina per porta corredissa. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de la Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1279
Mataró
3
2
82 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vistes panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau davant del mar: Desperta't amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 70 m² útils i 44 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells suite amb accés a la terrassa, et conviden al descans. 2 banys complets amb dutxa, safareig separat de la cuina per porta corredissa. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de la Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1280
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi a primera línia de mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 54m2 construïts i 63m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Un complet bany amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1281
Mataró
3
2
89 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vistes panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau davant del mar: Desperta't amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 70 m² útils i 29 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells suite amb accés a la terrassa, et conviden al descans. 2 banys complets amb dutxa, safareig separat de la cuina per porta corredissa. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de la Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1293
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis de somni en primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau enfront de la mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 54 m² útils i 48 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Bany complet amb dutxa t'ofereixen un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laya Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1295
Mataró
3
2
82 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau enfront de la mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 70m2 útils i 29m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells, que és una suit, amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Dos banys complets amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laya Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure davant del mar! Contacta'ns ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1296
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi a primera línia de mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 54m2 construïts i 48m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Un complet bany amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1283
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau davant del mar: Desperta't amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 54 m² útils i 48 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa, amb aigüera, ideal per a gaudir de l'aire lliure.Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Un bany complet amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant, aigüera independent i la domòtica et garanteixen comoditat, tranquil·litat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laia Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1292
Mataró
3
2
82 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vistes panoràmiques del Mediterrani a Mataró.Un oasi de pau davant del mar: Desperta't amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 70 m² útils i 29 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells suite amb accés a la terrassa, et conviden al descans. 2 banys complets amb dutxa, safareig separat de la cuina per porta corredissa. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de la Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1288
Mataró
2
1
54 m2
Més detalls
12 Articles - Pàgina 1 de 1

Contacta'ns

Si voleu més informació sobre aquesta promoció, si us plau, ompli el qüestionari: