Obra nova – Maresme

Promoció d’habitatges, places d’aparcament, trasters i locals comercials situats a la nova zona de creixement de Mataró, en un entorn privilegiat amb vistes al mar i al Port Esportiu.

Pisos de 2, 3 i 4 dormitoris, dos banys en zona tranquil·la i ben comunicada.  Una nova promoció que té previst desenvolupar durant els propers mesos a Vilassar de Mar.

No s'han trobat resultats en la recerca, si us plau, contacta amb nosaltres per ajudar-te.

Cases d’obra nova al Maresme

El Maresme és una comarca costanera situada al nord de Barcelona, coneguda per les seves platges de sorra daurada, el clima suau i els paisatges encantadors. Aquesta zona ofereix un equilibri perfecte entre la vida urbana i la tranquil·litat del litoral, convertint-la en un lloc molt desitjat per viure.

Les cases d’obra nova al Maresme representen una excel·lent opció per a aquells que busquen una residència moderna i ben equipada en aquesta comarca privilegiada. Aquestes propietats ofereixen les últimes tendències en arquitectura i tecnologia, garantint un estil de vida còmode i sofisticat als seus residents.

Corredor Mató és la millor agència per assessorar-te en la compra de cases d’obra nova al Maresme. Amb la nostra profunda comprensió del mercat local i el nostre compromís amb la satisfacció del client, estem aquí per ajudar-te a trobar la teva nova llar. Estem dedicats a connectar-te amb les millors opcions de cases d’obra nova al Maresme i a proporcionar-te un servei personalitzat i de qualitat durant tot el procés de compra.

Si estàs buscant una nova casa al Maresme, confia en nosaltres, a Corredor Mató, per trobar la propietat perfecta que compleixi amb les teves necessitats i desitjos. Estem compromesos a fer que la teva experiència d’adquisició immobiliària sigui satisfactòria i sense complicacions, oferint-te orientació experta i suport en cada pas del camí.