Corredor Mató

QUI SOM

Corredor Mató és una immobiliària que, des de 1960, treballa en el sector immobiliari. Avui dia, la tercera generació familiar gestiona l’empresa amb el mateix objectiu de sempre: oferir-li un servei impecable, satisfent totes les necessitats que puguin sorgir.

Corredor Mató disposa d’oficines en Tamariu, Llafranc, Barcelona i Mataró, gestionant una cartera de propietats que abasten tota la Costa Brava, Barcelona i el Maresme, és a dir, els racons més idíl·lics de la Costa Mediterrània.

marc-piferrer
Marc Piferrer

CEO

Marc és una persona que pensa ràpid i resol problemes, i es pot confiar en ell per a trobar la solució perfecta per a qualsevol situació. Com a director general, dirigeix la nostra gestió de decisions estratègiques.

Sebas-Morato
Sebastià Morató

Director del Departament de Lloguer

Sebastià porta més de tres dècades treballant en el sector turístic i coneix cada racó secret de la Costa Brava. Compartirà amb vostè els seus experts consells i recomanacions perquè passi les vacances de la seva vida.

Francesc Esteva
Francesc Esteva

Director de Vendes Immobiliàries

Ningú coneix la regió de la Costa Brava tan íntimament com Francesc, que ha treballat durant molts anys en el sector immobiliari. Pot comptar amb ell per a un assessorament expert a l’hora de buscar la seva nova llar en la Costa Brava i, per descomptat, la discreció i la confidencialitat estan garantides.

Ferran Molins

Comercial de Vendes Immobiliàries

Ferran supervisa la venda d’immobles a Barcelona, ciutat que coneix a fons. Si està buscant una propietat o vol trobar un comprador, deixi’l en mans de Ferran i pot estar segur que trobarà la solució ideal.

Sonia Horler
Sonia Horler

Departament de Lloguers

Sonia és una apassionada del que fa, i està totalment compromesa que vostè tingui les vacances dels seus somnis. Estarà encantada d’atendre totes les seves preguntes i consultes.

Pere Busquet
Pere Busquet

Comptabilitat

Pere és un expert comptable amb molts anys d’experiència. Pot confiar que utilitzarà els seus coneixements financers per a resoldre qualsevol problema que pugui tenir.

Natalia Zakirova

Departament de Lloguers

Natalia té un profund coneixement del millor que ofereix la Costa Brava i estarà encantada de compartir-lo amb vostè. Ella l’ajudarà a organitzar les seves perfectes vacances al Mediterrani.

Kristina Pilley
Kristina Pilley

Property Management

Kristina és meravellosament organitzada, la persona perfecta per a gestionar el seu segon habitatge mentre vostè està fora. Comprovarà que la propietat està en bon estat, t’avisarà de qualsevol incident imprevist i resoldrà qualsevol problema inesperat de manera ràpida i eficaç.

Berta Sabater
Berta Sabater

Community Manager

Berta s’encarrega de totes les nostres xarxes socials i és la persona de contacte per a qualsevol comentari o idea. Com tot el nostre equip, la seva prioritat és garantir la satisfacció del client i farà tot el possible perquè passis unes vacances màgiques i inoblidables.

Javier Padilla
Javier Padilla

Departament de Lloguers

Javier és un fantàstic solucionador de problemes. Si sorgeix alguna cosa que no és del teu grat durant la teva estada, només has de dir-li-ho i resoldrà el problema ràpidament perquè la teva estada sigui realment inoblidable.