Pisos en venda a Mataró

Obrir filtres Mostra el mapa cercar en mapa
Filtrar recerca
+1
+2
+3
+4
+5
+1
+2
+3
Ref: M2206
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi a primera línia de mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 56 m2 útils i 22 m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Un complet bany amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M2207
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi a primera línia de mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 54m2 útils i 48m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Un complet bany amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1272
Mataró
3
2
96 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vistes panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau davant del mar: Desperta't amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 83 m² útils i 43 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells suite amb accés a la terrassa, et conviden al descans. 2 banys complets amb dutxa, safareig separat de la cuina per porta corredissa. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de la Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1279
Mataró
3
2
82 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vistes panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau davant del mar: Desperta't amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 70 m² útils i 44 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells suite amb accés a la terrassa, et conviden al descans. 2 banys complets amb dutxa, safareig separat de la cuina per porta corredissa. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de la Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1280
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi a primera línia de mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 54m2 construïts i 63m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Un complet bany amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1281
Mataró
3
2
89 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vistes panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau davant del mar: Desperta't amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 70 m² útils i 29 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells suite amb accés a la terrassa, et conviden al descans. 2 banys complets amb dutxa, safareig separat de la cuina per porta corredissa. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de la Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1293
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis de somni en primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau enfront de la mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 54 m² útils i 48 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Bany complet amb dutxa t'ofereixen un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laya Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1295
Mataró
3
2
82 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau enfront de la mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 70m2 útils i 29m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells, que és una suit, amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Dos banys complets amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laya Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure davant del mar! Contacta'ns ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1296
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi a primera línia de mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 54m2 construïts i 48m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Un complet bany amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1283
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau davant del mar: Desperta't amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 54 m² útils i 48 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa, amb aigüera, ideal per a gaudir de l'aire lliure.Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Un bany complet amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant, aigüera independent i la domòtica et garanteixen comoditat, tranquil·litat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laia Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1292
Mataró
3
2
82 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vistes panoràmiques del Mediterrani a Mataró.Un oasi de pau davant del mar: Desperta't amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 70 m² útils i 29 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells suite amb accés a la terrassa, et conviden al descans. 2 banys complets amb dutxa, safareig separat de la cuina per porta corredissa. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de la Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
13 Articles - Pàgina 1 de 2

Explora una oportunitat única de viure a la costa amb els nostres pisos en venda a Mataró. Amb Corredor Mató, t’obrim les portes cap a la vida mediterrània, oferint una gamma exclusiva de propietats adaptades a tots els estils de vida i preferències. Descobreix com la nostra agència immobiliària et pot ajudar a trobar el pis perfecte a aquesta encantadora ciutat catalana.

Mataró, situada a la costa nord de Barcelona, té una gran reputació com a destinació costanera amb un encant únic. Les seves platges de sorra daurada, carrers amb empedrat antic i ambient relaxat fan d’aquesta ciutat un lloc perfecte per anomenar-lo “casa”. Amb Corredor Mató, no només trobaràs una propietat, sinó també una experiència de vida única.

Els nostres pisos en venda a Mataró estan dissenyats per satisfer les diferents necessitats dels compradors. Des de moderns apartaments amb vistes al mar fins a acollidores residències al casc antic, oferim una gamma àmplia de propietats. Amb característiques com ara interiors ben dissenyats, balcons panoràmics i comunitats exclusives, estem segurs que tenim l’opció perfecta per a tu.

Cada barri de Mataró té la seva pròpia personalitat i avantatges únics. Des del casc antic amb la seva història rica fins als desenvolupaments moderns amb totes les comoditats, oferim pisos en venda que abracen la diversitat d’aquesta ciutat costanera. Ja sigui que busquis un ambient tranquil o l’energia del centre de la ciutat, tenim una propietat per a tu.

Per què Comprar Pisos en venda a Mataró amb Corredor Mató:

Amb anys d’experiència en el mercat immobiliari local, oferim un servei personalitzat que realment destaca. El nostre equip de professionals entén que comprar un pis és una decisió important. Estem aquí per guiar-te en cada pas del camí, des de la recerca inicial fins a la signatura dels papers. Amb una xarxa àmplia i coneixements locals, tenim accés a les millors oportunitats del mercat.

Descobreix la comoditat de viure a la costa catalana amb els nostres pisos en venda a Mataró. Amb Corredor Mató, trobaràs més que una propietat; trobaràs el teu lloc en aquesta ciutat tan especial. Inicia la teva recerca avui mateix i deixa’ns ser part del teu viatge cap a una nova llar a Mataró.