El Blog de Corredor Mató

Parcs Naturals de la Costa Brava: Descobreix la Natura Salvatge de Catalunya

La Costa Brava no només és famosa per les platges i cales, sinó també per la increïble riquesa natural. Els seus parcs naturals ofereixen un entorn perfecte per gaudir de la biodiversitat, fer rutes de senderisme i explorar paisatges únics plens de fauna i flora. En aquest post, t’expliquem quins són els parcs naturals de la Costa Brava que no et pots perdre i quines activitats hi pots fer.

Llegir més »

Les Cales Secretes de la Costa Brava: Racons Màgics per Escapar-se del Món

La Costa Brava és famosa per les espectaculars platges i penya-segats, però més enllà de les zones turístiques, amaga veritables tresors naturals: petites cales secretes on la natura es mostra en el seu estat més pur. Si us agrada explorar racons tranquils i poc coneguts, aquí us presentem algunes de les cales secretes de la Costa Brava que us deixaran sense alè.

Llegir més »

Els millors restaurants a Sant Antoni de Calonge: On Gaudir de la Gastronomia de la Costa Brava

Sant Antoni de Calonge, una joia costanera a la Costa Brava, no només és coneguda per les platges i cales impressionants, sinó també per la seva deliciosa oferta gastronòmica. Aquest poble mariner acull una gran varietat de restaurants que combinen els sabors tradicionals del Mediterrani amb la innovació culinària. Si us pregunteu quins són els millors restaurants a Sant Antoni de Calonge, aquí teniu una selecció d’alguns que no us podeu perdre.

Llegir més »

Com arribar a Cala del Pi a Platja d’Aro: Un Paradís a la Costa Brava

La Cala del Pi, en Platja d’Aro, es uno de los rincones más espectaculares de la Costa Brava. Esta pequeña cala, rodeada de pinos y con aguas cristalinas, es perfecta para quienes buscan disfrutar de la tranquilidad del mar en un entorno natural único. Si te preguntas cómo llegar a Cala del Pi en Platja d’Aro, aquí te damos una guía completa para acceder a este maravilloso paraíso escondido.

Llegir més »

On Menjar Garoines a la Costa Brava

Els garoines, també conegudes com a eriçons, són una delícia marina molt apreciada a la Costa Brava. El seu sabor únic i la seva textura suau han convertit aquests petits habitants del mar en un dels productes més cobejats de la gastronomia mediterrània. Si us pregunteu on menjar garoines
a la Costa Brava, aquí us oferim algunes recomanacions per gaudir d’aquest exquisit menjar als millors restaurants i durant la temporada de recol·lecció.

Llegir més »

Què Veure a Girona en 3 Dies: Guia Completa per a un Viatge Inoblidable

Girona, una de les joies de Catalunya, és una ciutat que combina la història, la cultura i la bellesa natural. Amb el nucli antic ben conservat, els carrers estrets i empedrats, i el seu impressionant patrimoni històric, Girona ofereix una experiència única per a qualsevol visitant. Si tens tres dies per explorar aquesta ciutat encantadora, aquí t’oferim una guia completa perquè no et perdis res.

Llegir més »
No hi ha més publicacions per mostrar