Resultats de cerca: Venda

Obrir filtres Mostra el mapa cercar en mapa
Filtrar recerca
+1
+2
+3
+4
+5
+1
+2
+3
Ref: M2186
Llafranc
3
2
113 m2
Ubicat a la zona del Far de Sant Sebastià, a Llafranc - Costa Brava, trobem aquest meravellós apartament amb precioses vistes panoràmiques i al mar. La seva orientació al sud - sud-oest garanteix una llum natural excepcional així com sol durant tot l'any. Es tracta d´una planta baixa, a la qual podem accedir fàcilment gràcies a l´ascensor. La seva àmplia terrassa frontal és el lloc ideal per gaudir de les vistes al Mediterrani. A l'interior, l'apartament està distribuït de forma molt pràctica per afavorir la vida familiar i on trobem una sala d'estar i menjador, a dos nivells, que s'estenen cap a la terrassa. Xemeneia. La cuina, perfectament equipada i comunicada amb la zona de bugaderia. La zona de nit la componen tres dormitoris dobles i dos banys amb dutxa. L´apartament també disposa d´aparcament, ideal i essencial per a aquesta oferta única a Llafranc. La zona comunitària, a més de l´ascensor, ofereix una petita zona enjardinada així com una piscina. L´apartament aprofita d´una ubicació envejable, pel fet de trobar-se en una petita comunitat de pocs apartaments així com per trobar-se a poca distància de la platja de Llafranc i del seu port esportiu. Palafrugell, a només 4 km, com a centre neuràlgic i comercial. Als voltants, trobem algunes de les millors platges i cales de la Costa Brava com Calella de Palafrugell, Tamariu, Aiguablava i Sa Tuna, que són a un curt trajecte amb cotxe.
Més detalls
Ref: M2206
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi a primera línia de mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 56 m2 útils i 22 m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Un complet bany amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M2207
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi a primera línia de mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 54m2 útils i 48m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Un complet bany amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1272
Mataró
3
2
96 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vistes panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau davant del mar: Desperta't amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 83 m² útils i 43 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells suite amb accés a la terrassa, et conviden al descans. 2 banys complets amb dutxa, safareig separat de la cuina per porta corredissa. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de la Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1279
Mataró
3
2
82 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vistes panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau davant del mar: Desperta't amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 70 m² útils i 44 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells suite amb accés a la terrassa, et conviden al descans. 2 banys complets amb dutxa, safareig separat de la cuina per porta corredissa. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de la Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1280
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi a primera línia de mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 54m2 construïts i 63m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Un complet bany amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1281
Mataró
3
2
89 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vistes panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau davant del mar: Desperta't amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 70 m² útils i 29 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells suite amb accés a la terrassa, et conviden al descans. 2 banys complets amb dutxa, safareig separat de la cuina per porta corredissa. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de la Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1293
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis de somni en primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau enfront de la mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 54 m² útils i 48 m² de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Bany complet amb dutxa t'ofereixen un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laya Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1295
Mataró
3
2
82 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi de pau enfront de la mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 70m2 útils i 29m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 3 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells, que és una suit, amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Dos banys complets amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laya Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Fes realitat el teu somni de viure davant del mar! Contacta'ns ara per a concertar una visita.
Més detalls
Ref: M1296
Mataró
2
1
65 m2
Últimes unitats! Pis d'en somni a primera línia de mar amb vista panoràmiques del Mediterrani a Mataró. Un oasi a primera línia de mar: Desperta amb el so de les ones i gaudeix de vistes panoràmiques del Mediterrani des de la teva pròpia terrassa. Aquest lluminós apartament de 54m2 construïts i 48m2 de terrassa a Mataró t'ofereix un espai obert amb àmplia cuina-menjador-saló amb sortida a una terrassa ideal per a gaudir de l'aire lliure. Comoditat i descans: 2 dormitoris amb vista exteriors, un d'ells amb accés a la terrassa, et conviden al descans. Un complet bany amb dutxa t'ofereix un oasi de relax. La calefacció per aerotèrmia, el sòl radiant i la domòtica et garanteixen comoditat i control total de la teva llar des del teu telèfon intel·ligent. Ubicació privilegiada i oportunitat única: Zona dinàmica en ple creixement, entre l'estació de tren i la rotonda de Laia l'Arquera. Perfecta comunicació amb el centre de la ciutat i l'autopista. A menys de 30 minuts de Barcelona i Girona amb cotxe o tren. Alta demanda de lloguer i l'oportunitat única de viure enfront de la mar. Feix realitat el teu somni de viure enfront de la mar! Contacta ara per a concertar una visita.
Més detalls
Oferta
Ref: M2105
Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura
5
3
445 m2
Fabulosa Masia catalana, completament rehabilitada i envoltada d´un preciós jardí, en venda en una zona en plena natura. Els propietaris actuals d'aquesta autèntica Masia, que van comprar fa més de vint anys, quan era una ruïna, la van rehabilitar integralment amb delicat gust, d'acord amb l'estil d'una autèntica masia però, a més d'ampliar-la, la van adequar a les necessitats i comoditats actuals. La finca compta amb més 6.650 m² on, a més de la casa, trobem un gran jardí, molt cuidat, zona d'hort, pàrquing per a diversos cotxes, petit estany i la gran piscina ( 119 m²). La masia, delicadament reconstruïda i decorada, disposa de més de 250 m² construïts on, a la seva planta baixa trobem la cuina, zona de menjador-estar amb llar de foc, que dóna accés al meravellós porxo cobert. Zona de despatx i una habitació doble. Bany complet. Al pis superior es distribueix una gran habitació doble amb bany en suite i accés a una preciosa terrassa i dues habitacions dobles que comparteixen un bany, totes dues també amb accés a una terrassa. La piscina, l´encantador jardí, la tranquil·litat que transmet l´entorn fan d´aquesta propietat el somni de tot enamorat d´una masia.
Més detalls
Ref: M2197
Mataró
450 m2
Ampli local comercial de més de 450 m² situat a l'Avinguda Maresme de Mataró, dins de la flamant zona urbanística de la ciutat, en proximitat al port esportiu i davant de l'imponent Torre Barceló, un complex residencial de 192 habitatges.Aquesta ubicació privilegiada es troba en l'epicentre del desenvolupament de Mataró, propera a l'estació de tren, al Tecno Campus i al port esportiu, amb una excel·lent xarxa de comunicacions. Aquest local serà el primer a completar-se en aquesta nova àrea urbanística. Ubicat en un edifici en construcció, s'espera que les obres culminin a mitjans de l'any 2025. El local gaudirà d'una ubicació completament exterior, amb façanes a l'Avinguda Maresme, el Carrer Nautilus i el Passeig de la Marina, oferint un ampli ventall de possibilitats per al seu ús. Per a més informació o concertar una visita, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres sense cap compromís.
Més detalls
177 Articles - Pàgina 1 de 15