Pisos en venda a Sant Antoni de Calonge

No s'han trobat resultats en la recerca, si us plau, contacta amb nosaltres per ajudar-te.

Pisos a Sant Antoni de Calonge

Sant Antoni de Calonge, amb el seu encant mediterrani i la ubicació privilegiada a la Costa Brava, és el lloc perfecte per trobar la propietat dels teus somnis. La nostra selecció de pisos en venda a Sant Antoni de Calonge us ofereix l’oportunitat de formar part d’aquesta plàcida comunitat costanera.

Ja sigui que busques un acollidor apartament a prop de la platja o un pis espaiós amb vistes panoràmiques al mar, tenim opcions que s’adapten a les teves necessitats i preferències. Sant Antoni de Calonge és coneguda pel seu ambient tranquil, platges de sorra daurada i una àmplia varietat d’activitats a l’aire lliure, fet que el converteix en un lloc ideal per viure o passar les vacances.

Els nostres pisos en venda a Sant Antoni de Calonge són una inversió segura tant com a residència permanent com per a aquells que busquen un retir al costat del mar. A més, la creixent popularitat de la Costa Brava com a destinació turística ofereix l’oportunitat de generar ingressos addicionals a través del lloguer de vacances.

Des de Corredor Mató coneixem profundament la Costa Brava, per aquest motiu, us podem ajudar a trobar l’immoble dels vostres somnis,

No deixeu passar l’oportunitat de ser part d’aquesta comunitat costanera única. Explora la nostra selecció de pisos en venda a Sant Antoni de Calonge i fa el primer pas cap a la vida relaxada a la Costa Brava. Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i començar la teva cerca de la llar perfecta en aquesta bonica localitat mediterrània.

Zones més populars per a la compra de pisos a Sant Antoni de Calonge

  • Centre del Poble: Aquesta és una ubicació cèntrica que ofereix accés a botigues locals, restaurants i serveis. Pots trobar apartaments en edificis més antics o en noves promocions.
  • La Platja: Si busques una propietat a prop de la platja, considera àrees properes a la costa, com el Passeig Marítim o carrers que condueixin directament a la platja.
  •  Desenvolupaments Residencials: Sant Antoni de Calonge disposa de desenvolupaments residencials que ofereixen habitatges en un entorn tranquil amb accés a zones comunes com piscines i jardins.
  •  Àrees amb Vistes al Mar: Si desitges unes vistes impressionants al mar, busca propietats en àrees elevades o a dalt de les colines.
  •  Zona del Port: Si gaudeixes de la vida marítima, considera buscar propietats a prop del port esportiu de Sant Antoni de Calonge.
  •  Si t’interessa Sant Antoni de Calonge també et poden interessar Sant Feliu de Guíxols i Palamós.