Propietats en Venda a La Garriga

Obrir filtres Mostra el mapa cercar en mapa
Filtrar recerca
+1
+2
+3
+4
+5
+1
+2
+3
Ref: M1269
La Garriga
5615 m2
Rosanes, situada al sud del municipi i llindant amb el límit del terme de L'Ametlla, és una de les Masies-Castell més singulars del Pla de Llerona, en un espai amb condicions òptimes per al conreu. La finca agrícola, formada per un conjunt de vàries finques cadastrals, té una superfície de 34.773,43 m². El Castell de Rosanes, tot i que ha estat ampliat vàries vegades, conserva la primitiva estructura al voltant de la qual va anar creixent l'edifici actual. El recinte exterior emmurallat forma una planta més o menys quadrada en els vèrtexs de la qual hi ha quatre torres que el protegeixen. Les torres són de planta quasi circular amb coberta d'una sola vessant. El recinte emmurallat protegeix dos patis interiors. La Torre fortificada (segles XII‐XIII) consta de dos edificis, un primer de planta quadrada, de planta baixa i dos pisos i té una segona torre quadrada avançada, de planta baixa i tres pisos. La casa consta de planta baixa i dos pisos, i la torre de planta baixa i tres pisos, tot el conjunt està coronat per merlets. Al nucli més primitiu de la casa s'hi accedeix a través de la torre que sobresurt del cos de l'edifici, un cop dins es veu l'exterior per unes espitlleres molt amples, les batents d'una gran porta tanquen el pati interior de la casa, on hi ha les escales per pujar a l'habitatge, un celler i una quadra. En el segle XVI es va engrandir el castell per la banda sud, adossant una construcció de planta rectangular, i se li va afegir un altre cos amb la mateixa orientació que l'anterior. La tercera fase de construcció de l'edifici principal data dels segles XVIII‐XIX. Actualment, al Castell es desenvolupa l'activitat de restaurant, amb dos sales de menjadors per una banda, la sala principal, per casaments, bateigs, comunions, etc., i una sala privada per a festes d'aniversari, sopars d'empresa, celebracions, etc. També gaudeix d'una terrassa per sopars i còctels. La superfície total del castell és de 2.103 m². El conjunt de les altres construccions, coberts agrícoles i tallers fan un total de 3.511 m². El Total Edificat és de 5.614 m² A la finca de Rosanes està situat també el Golf par 3‐Pich&putt Barcelona‐La Garriga. El camp de Golf és un dels millors de Catalunya en la seva categoria, pel seu disseny, situació i condicions. Es tracta d'unes instal·lacions de Golf par 3 Pitch&Putt, coneguda com Pitch¬Putt Golf Best 18 Barcelona – La Garriga, amb una superfície de 152.625,87 m² i els serveis de bar i vestidors – serveis higiènics. Es tracta d'un camp de Golf Par 3, amb un recorregut de 18 forats que pretén mostrar els diferents conceptes de les escoles de disseny presents pel tot el mon, mitjançant la esquematització de forats coneguts a nivell mundial, sense ser cap rèplica dels originals, sinó que té l'objectiu de ser un repte inclús pels professionals més avançats.
Més detalls
1 Element - Pàgina 1 de 1

La Garriga és una encantadora localitat

Situada a la comarca del Vallès Oriental, a Catalunya. Reconeguda per la seva bellesa natural i la seva arquitectura modernista, és un lloc ideal per establir-se. Comprar una propietat a La Garriga implica integrar-se en una comunitat rica en patrimoni, naturalesa i serveis.

La compra d’una propietat a La Garriga ofereix una combinació única de vida rural i comoditats modernes. Trobaràs des de cases de poble tradicionals fins a moderns apartaments i xalets, oferint opcions per a tots els gustos i necessitats.

La Garriga és coneguda pels seus espais verds, parcs i fonts d’aigua termal, que atreuen tant residents com visitants. L’ambient tranquil i acollidor, juntament amb una àmplia gamma de serveis, com escoles, centres de salut i comerços locals, fan d’aquesta localitat un lloc excel·lent per establir-se o invertir.

Adquirir una propietat a La Garriga és una oportunitat per viure en un entorn pintoresc amb accés fàcil a Barcelona i altres zones urbanes. A més de l’entorn natural, aquesta localitat ofereix una rica varietat de festes i activitats culturals, convertint-la en un lloc perfecte per a aquells que busquen una vida tranquil·la i diversificada.

La nostra passió és trobar la propietat perfecta per a cada client, i la nostra reputació en professionalitat i dedicació ens converteix en la millor opció per acompanyar-te en la teva recerca i compra a La Garriga.

Si t’interessa la zona de La Garriga també et pot interessar Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres o Argentona.

Propietats en venda a La Garriga

Altres localitats interessants