Viles en venda a La Garriga

Obrir filtres Mostra el mapa cercar en mapa
Filtrar recerca
+1
+2
+3
+4
+5
+1
+2
+3
Ref: M1269
La Garriga
5615 m2
Rosanes, situada al sud del municipi i llindant amb el límit del terme de L'Ametlla, és una de les Masies-Castell més singulars del Pla de Llerona, en un espai amb condicions òptimes per al conreu. La finca agrícola, formada per un conjunt de vàries finques cadastrals, té una superfície de 34.773,43 m². El Castell de Rosanes, tot i que ha estat ampliat vàries vegades, conserva la primitiva estructura al voltant de la qual va anar creixent l'edifici actual. El recinte exterior emmurallat forma una planta més o menys quadrada en els vèrtexs de la qual hi ha quatre torres que el protegeixen. Les torres són de planta quasi circular amb coberta d'una sola vessant. El recinte emmurallat protegeix dos patis interiors. La Torre fortificada (segles XII‐XIII) consta de dos edificis, un primer de planta quadrada, de planta baixa i dos pisos i té una segona torre quadrada avançada, de planta baixa i tres pisos. La casa consta de planta baixa i dos pisos, i la torre de planta baixa i tres pisos, tot el conjunt està coronat per merlets. Al nucli més primitiu de la casa s'hi accedeix a través de la torre que sobresurt del cos de l'edifici, un cop dins es veu l'exterior per unes espitlleres molt amples, les batents d'una gran porta tanquen el pati interior de la casa, on hi ha les escales per pujar a l'habitatge, un celler i una quadra. En el segle XVI es va engrandir el castell per la banda sud, adossant una construcció de planta rectangular, i se li va afegir un altre cos amb la mateixa orientació que l'anterior. La tercera fase de construcció de l'edifici principal data dels segles XVIII‐XIX. Actualment, al Castell es desenvolupa l'activitat de restaurant, amb dos sales de menjadors per una banda, la sala principal, per casaments, bateigs, comunions, etc., i una sala privada per a festes d'aniversari, sopars d'empresa, celebracions, etc. També gaudeix d'una terrassa per sopars i còctels. La superfície total del castell és de 2.103 m². El conjunt de les altres construccions, coberts agrícoles i tallers fan un total de 3.511 m². El Total Edificat és de 5.614 m² A la finca de Rosanes està situat també el Golf par 3‐Pich&putt Barcelona‐La Garriga. El camp de Golf és un dels millors de Catalunya en la seva categoria, pel seu disseny, situació i condicions. Es tracta d'unes instal·lacions de Golf par 3 Pitch&Putt, coneguda com Pitch¬Putt Golf Best 18 Barcelona – La Garriga, amb una superfície de 152.625,87 m² i els serveis de bar i vestidors – serveis higiènics. Es tracta d'un camp de Golf Par 3, amb un recorregut de 18 forats que pretén mostrar els diferents conceptes de les escoles de disseny presents pel tot el mon, mitjançant la esquematització de forats coneguts a nivell mundial, sense ser cap rèplica dels originals, sinó que té l'objectiu de ser un repte inclús pels professionals més avançats.
Més detalls
1 Element - Pàgina 1 de 1

La Garriga, situada al Vallès Oriental, és una localitat encantadora

Combina la seva rica herència històrica amb un toc modern. Reconeguda pels seus banys termals i l’arquitectura singular, ofereix una atmosfera tranquil·la i un entorn atractiu per a aquells que busquen una vida equilibrada entre la tradició i la comoditat moderna.

En el mercat actual de viles en venda a La Garriga, hi ha una gran varietat d’opcions immobiliàries. Des de viles clàssiques amb encant arquitectònic fins a propietats contemporànies amb estils moderns, les opcions són diverses i adaptables als gustos i preferències de cada comprador. Moltes d’aquestes viles ofereixen jardins espaiosos, terrasses o piscines per gaudir d’un estil de vida agradable.

La Garriga està dividida en diversos barris i zones, cadascun amb la seva pròpia personalitat i característiques úniques. El nucli històric destaca per la seva arquitectura singular i l’encant dels seus carrers empedrats. Altres zones, com Can Rovira o Bellavista, ofereixen un entorn més modern amb serveis a prop i una atmosfera més contemporània.

Nosaltres a Corredor Mató amb un enfocament personalitzat i coneixements detallats de la zona, oferim un servei excepcional per trobar la vila ideal per a tu. La nostra passió i compromís ens fan la millor opció per guiar-te i assessorar-te en la teva compra a La Garriga.

Si t’agrada la zona de La Garriga tambvé et pot interessar Sant Andreu de Llavaneres, Argentona o Caldes d’Estrac.