Masies en venda a Palafrugell

Obrir filtres Mostra el mapa cercar en mapa
Filtrar recerca
+1
+2
+3
+4
+5
+1
+2
+3
Ref: M1263
Palafrugell
5
2
539m2
Fabulosa masia catalana de l'any 1915 amb moltes possibilitats. Amb la restauració idònea es pot crear una finca espectacular. Situada propera a Ermedàs i del centre de Palafrugell i a només a 3 minuts de les principals platges de la Costa Brava. Finca amb 20.000m² de terreny, es composa de diverses edificacions amb una superfície total construïda de 530 m². Parcel·les amb alzines, un antic molí i un safareig que es pot convertir en una piscina molt original.La casa principal, distribuïda en dues plantes, disposa d'un gran menjador, cuina, cinc habitacions, 2 banys. A l'exterior trobem una fabulosa terrassa i porxo, ideal per als àpats o sopars a les caloroses nits d'estiu.Possibilitat de fer-hi negoci de turisme rural o educació en el lleure. Disposa a més a més de garatge, de pàrquing exterior i magatzems que poden servir com a habitatge o com a quadres pels animals. Pou d'aigua.
Més detalls
1 Element - Pàgina 1 de 1

Masies en venda a Palafrugell

Palafrugell és un indret encisador a la Costa Brava, oferint una gran varietat de masies en venda que reflecteixen l’encant rural i la riquesa del patrimoni català. Aquestes propietats ofereixen una oportunitat única per a aquells que desitgen un estil de vida rural o una segona residència en un entorn tranquil i natural.

Les masies en venda a Palafrugell són testimonis de la tradició i l’autenticitat. Des de masies amb detalls rústics fins a les més modernes amb comoditats contemporànies, cada propietat té el seu encant propi i ofereix una experiència de vida singular.

Corredor Mató té l’experiència i el coneixement necessaris per ajudar-te a trobar la masia ideal a Palafrugell. La nostra missió és connectar-te amb les millors opcions immobiliàries adaptades als teus gustos i necessitats. Amb un enfocament personalitzat i un suport dedicat, estem aquí per fer que la teva recerca de la masia perfecta sigui una experiència gratificant i sense complicacions.

A la nostra agència, la teva satisfacció és la nostra prioritat. Estem compromesos a oferir-te orientació experta i a ser el teu soci en la recerca de la masia ideal a Palafrugell. Sigui quin sigui el teu somni immobiliari, estem aquí per fer-lo realitat, guiant-te cap a trobar la masia perfecta que compleixi amb les teves expectatives i necessitats.