Masies en venda a Palamós

Obrir filtres Mostra el mapa cercar en mapa
Filtrar recerca
+1
+2
+3
+4
+5
+1
+2
+3
Ref: M1315
Palamos
0
650m2
Masia catalana datada de l'any 1900, situada al municipi de Palamós, en un dels llocs més emblemàtics de la Costa Brava. La masia té una superfície total de 650 metres quadrats, i una superfície de terreny de mes de 2 hectàrees (22.700 metres quadrats). La Masia conserva els trets més importants d'una típica masia catalana, tals com la xemeneia i la volta catalana. Els sostres estan en bones condicions, però cal una reforma integral de l'interior de la masia. Possibilitat de construir en el seu exterior una piscina. Per la seva ubicació, la masia també és ideal per qualsevol negoci també de caràcter rural, pels amants dels cavalls o qualsevol activitat agrícola. A Corredor Mató li podem dissenyar els espais tant interiors com exteriors de la propietat, maximitzant els recursos naturals i minimitzant els costos energètics. Tenim més de 40 anys d'experiència en la construcció i reconstrucció de propietats. Li oferim tots el serveis, des de la confecció dels pressupostos inicials, la coordinació de la reforma fins a entregar-li la masia perquè la pugui començar a gaudir. També disposem de col·laboracions amb les principals entitats bancàries per poder-li oferir el finançament que necessiti. No dubti en contactar-nos.
Més detalls
1 Element - Pàgina 1 de 1

Masies en venda a Palamós

Palamós, situat a la magnífica Costa Brava, ofereix un ventall divers de masies en venda que captiven amb la seva autenticitat i encant mediterrani. Aquestes propietats rurals són autèntiques joies immobiliàries, reflectint la rica història i el paisatge encantador de la zona.

Les masies en venda a Palamós presenten una àmplia diversitat. Des de masies restaurades amb refinament fins a masies de pedra amb un toc de tradició, cada propietat té el seu caràcter únic i ofereix un estil de vida rural que captiva amb la seva serenor i encant.

Corredor Mató és aquí per facilitar la trobada de la teva masia ideal a Palamós. Amb la nostra profunda comprensió del mercat immobiliari local i la nostra xarxa d’opcions, estem compromesos a ser el teu soci en la recerca i adquisició de la masia perfecta. Oferim orientació experta durant tot el procés de compra, connectant-te amb les millors opcions disponibles a la zona.

La Costa Brava és un paradís per als amants de les masies, i el nostre equip a Corredor Mató està dedicat a convertir el teu somni en realitat. Amb un enfocament personalitzat i atent, ens esforcem per trobar la masia que millor s’adapti a les teves preferències i necessitats a Palamós. La nostra missió és proporcionar-te una experiència fiable i orientada a assolir els teus objectius en la recerca de la teva masia de somni a la Costa Brava.