Terrenys en venda a Palafrugell

Obrir filtres Mostra el mapa cercar en mapa
Filtrar recerca
+1
+2
+3
+4
+5
+1
+2
+3
Venut
Ref: M1932
Palafrugell
0
Conjunt de cinc parcel·les ubicades en una tranquil·la zona residencial de Palafrugell. Amb una superfície total de 964 m², estan distribuïdes en tres parcel·les contigües de 130 m² cadascuna i una cuarta parcel·la de 574 m². Possibilitat de construir sis cases unifamiliars adossades ( 4+2 ), distribuïdes en tres nivells cadascuna i amb una superfície construïda de fins a 195 m²/casa. Possibilitat de construir una piscina a cada parcel·la.
Més detalls
1 Element - Pàgina 1 de 1

Palafrugell: Un Espai Només per a Tu

Sents això? És l’emoció per la novetat, la promesa de l’aventura. És Palafrugell convidant-te a ser part del seu teixit, tissat amb cultura, història i la vibrant energia de llocs propers com Palafrugell, Calella, Llafranc i Tamariu. Aquí, a Corredor Mató, no et oferim només un terreny; et presentem un destí per a la teva propera gran història.

Oblida les transaccions i els contractes per un moment. Pensa en l’aroma dels pins, el so de la comunitat i la possibilitat d’un demà que està completament a les teves mans. Això és el que significa trobar el teu terreny a Palafrugell. És més que una compra; és una crida al canvi de vida.

Estem aquí, llestos per escoltar, entendre i ajudar-te a navegar cap a aquest lloc especial que t’està esperant. Perquè sabem que no estàs buscant comprar un terreny qualsevol. Busques un eco a les teves aspiracions, un sòl on construir més que una estructura, un lloc on les rialles ompliran l’aire i cada racó reflectirà les teves esperances.

Així que, anem? Junts, explorem els camins de Palafrugell i descobrim el lloc on el teu futur prendrà forma. Amb Corredor Mató, estàs un pas més a prop de la teva llar.

Si t’interessa Palafrugell, potser també t’interessi trobar un terreny a BegurMont-ras i Tamariu

No s'han trobat entrades.