Terrenys en venda a Tamariu

Obrir filtres Mostra el mapa cercar en mapa
Filtrar recerca
+1
+2
+3
+4
+5
+1
+2
+3
Ref: M1064
Tamariu
Interessant parcel.la orientada al sud i situada a la zona residencial d'Aigua Gelida, a Tamariu. Parcel·la de 877 m2 amb vistes panorámiques i al mar des de lo que seria la primera planta de la futura vivenda. De molt fàcil construcció donat el seu poc desnivell. Existeix la possibilitat de construir una casa unifamiliar de fins a 350 m2. 
Més detalls
Oferta
Ref: M1046
Tamariu
Aigua Gelida - Tamariu. Parcel·la d'aproximadament 750 m2 situada a tan sols 1 km. de la platja i centre de Tamariu. Orientada al sud - sud oest permet construir una àmplia casa de fins a 300 m2. Adjuntem plànol de la parcel·la així com render d'una possible casa a construir. Cas d'interessar es disposen dels plànols de la mateixa. 
Més detalls
Ref: M1090
Tamariu
Oportunitat única d'adquirir un local comercial al centre del poble de Tamariu. Ideal per a la construcció d'una nova promoció d'apartaments de luxe. Immoble cantoner amb accés a tres carrers. Situat a 150 metres del mar i amb una superfície en planta de terreny de 330 m2.
Més detalls
Ref: M1066
Tamariu
Aigua Gelida, carrer Puigmal. Parcel.la de aproximadament 820 m2 envoltada de muntanya i vegetació típicament Mediterrània. S'hi pot construir una casa unifamiliar.
Més detalls
Ref: M1053
Tamariu
Tamariu - Possibilitat d'adquirir una, dues o tres parcel·les, situades en un entorn molt tranquil i envoltades de pins. La seva orientació sud - sud-oest els assegura una immillorable insolació i gran lluminositat durant tot l'any. Possibilitat de construir cases unifamiliars de fins a 350 m2. Superfícies del terreny 800 m2.
Més detalls
5 Articles - Pàgina 1 de 1

El teu Futur Comença amb un Terreny a Tamariu amb Corredor Mató

A Corredor Mató, entenem que el veritable luxe és crear la llar dels teus somnis des de zero. Per això, us oferim l’exclusiva oportunitat de comprar un terreny a Tamariu, un enclavament únic a la Costa Brava, envoltat d’emblemàtiques localitats com Calella de Palafrugell, Llafranc i Begur.

En triar un terreny a Tamariu, no només inverteixes en el teu futur, sinó que et submergeixes a l’essència de la Mediterrània. La nostra acurada selecció de terrenys en venda a Tamariu s’adapta a les teves aspiracions, ja sigui amb vista al mar o la tranquil·litat de la natura que l’envolta.

Amb Corredor Mató, comprar es converteix en una experiència senzilla i transparent. Et guiem a cada pas, assegurant que cada decisió t’acosti a la vida que desitges.

Descobreix avui com un terreny de venda a Tamariu pot ser l’inici del teu nou capítol. A Corredor Mató, fem realitat els teus somnis.

Si t’interessa comprar un terreny a Tamariu, es possible que també et puguin interessar Begur, Mont-ras o Palafrugell.

No s'han trobat entrades.