Viles en venda a Peralada

Obrir filtres Mostra el mapa cercar en mapa
Filtrar recerca
+1
+2
+3
+4
+5
+1
+2
+3
Ref: M1631
Peralada
5
5
1672 m2
Vil.la Peralada, ubicada al cor de l'Empordà, al Golf de Peralada, un dels camps de golf més prestigiosos de Catalunya. Una residència d'alt nivell, ideal per a casa de vacances com per habitatge habitual. La parcel·la està situada a la part més alta del camp de golf, tenint com a principal atractiu unes fantàstiques vistes de l'entorn. Està orientada als greens del camp de golf i a la Badia de Roses. Tota la propietat disposa d'amplis espais comuns, elegants i preparats per mínim 10 persones. La planta baixa ( 535 m² ) està distribuïda al voltant de la sala d'estar situada sota la piràmide de vidre. Al voltant d'aquest espai trobem el vestíbul, l'ascensor i un bany de cortesia. Trobem també un gran menjador amb capacitat per 15 persones, la cuina amb els millors equipaments i una sala de televisió amb vistes al jardí. I per una altra banda trobem també quatre habitacions, dos banys complets i una cambra de planxa amb safareig. A la primera planta ( 170 m² ) i trobem la zona de nit amb els dormitoris, als que s'hi accedeix a través d'una escala situada en un dels angles de la casa. Hi trobem dos dormitoris dobles amb un bany compartit, una habitació amb bany en suite i una sala d'estudi. Aquesta planta disposa de sortida a l'exterior amb unes magnífiques vistes al Canigó i al camp de golf. Trobem també un petit mirador, una zona de descans per gaudir de les vistes. El magnífic jardí es distribueix en quatre zones diferenciades: un porxo on s'organitza la vida social, la zona de bany formada per dues grans piscines, un hort d'arbres fruiters i l'ampli jardí que hi ha al voltant. Al jardí trobem també l'accés a l'spa i gimnàs, al jacuzzi, una zona de màquines, dutxes i bany. El garatge ( 547 m²) té capacitat per 13 cotxes. Aquí trobem també un celler climatitzat amb zona de cates totalment equipada.
Més detalls
1 Element - Pàgina 1 de 1

Peralada, una petita i encantadora localitat

Ubicada a l’Alt Empordà, Catalunya, és un lloc encantador per trobar viles en venda a Peralada. Reconeguda per la seva rica història i encant rural, ofereix una atmosfera tranquila perfecta per als amants de la natura i els aficionats a la cultura.

En el mercat immobiliari de viles en venda a Peralada, hi ha una diversitat d’opcions per als possibles compradors. Des de viles clàssiques amb caràcter rural fins a propietats modernes amb instal·lacions contemporànies, les opcions són variades. Les viles en venda a Peralada sovint disposen de terrenys espaiosos, jardins cuidats i detalls arquitectònics únics.

Peralada es divideix en diversos barris i zones, cadascun amb el seu propi encant. El nucli antic conserva l’essència tradicional amb carrers empedrats i edificis antics. Altres zones poden incloure urbanitzacions més modernes amb serveis a prop i espais verds.

A Corredor Mató, tenim una forta presència a Peralada i una àmplia experiència en el mercat immobiliari local de viles en venda a Peralada. Amb coneixements especialitzats i un enfocament personalitzat, oferim un servei excepcional per trobar la vila ideal per a tu. La nostra dedicació i compromís ens fan la millor agència per acompanyar-te i assessorar-te en la teva compra de viles en venda a Peralada.