Cases a Mont-ras

No s'han trobat resultats en la recerca, si us plau, contacta amb nosaltres per ajudar-te.

Gaudeix de la tranquil·litat en ple centre de la Costa Brava a Mont-Ras.

Si vols comprar una casa o pis en plena Costa Brava, però vols gaudir de calma i tranquil·litat, Mont-Ras és l’opció ideal per a tu. Situat entre dues poblacions de la zona tan rellevants com Palafrugell i Palamós i a pocs quilòmetres de l’animació comercial de Platja d’Aro, les múltiples cales de Begur o viles de l’interior empordanès com Peratallada. La situació de Mont-Ras és idònia per a moure’s en qualsevol direcció i, tot i estar al costat d’una carretera tan rellevant com la C-31, la tranquil·litat i la privacitat aquí està garantida. Sempre podràs gaudir d’un entorn tranquil i relaxat, per això comprar una casa aquí cada dia és més valorat.

Quins tipus d’immobles pots trobar-hi?

Els immobles més habituals a Mont-Ras són les cases. Però dit això, n’hi ha de diferents tipus, des de les cases de pobles arrenglerades en un ordre perfecte, cases aparellades de recent construcció amb jardí i equipament còmode i actualitzat, o grans cases de mida considerable rodejades per una àmplia extensió de terreny per gaudir d’uns entorns especials que et permeten gaudir de la casa les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana. Fins i tot encara avui és possible trobar antigues masies o cases pairals. I tot això a poquíssims quilòmetres de platges de referència com Calella de Palafrugell, Llafranc o Cala Castell. Perquè aquí podràs gaudir el doble de la Costa Brava, tant pel que fa al seu front marítim com del seu interior tranquil i plàcid.

Quines zones té Mont-Ras?

Tot i que Mont-Ras té una població relativament reduïda al voltant dels 1.700 habitants, el seu municipi és molt ampli i té diversos nuclis habitats. El més important és el nucli antic de la població amb cases clàssiques d’arquitectura pròpia de la zona, normalment àmplies i molt còmodes, i totes al voltant de la seva reconeguda església. A part, hi ha diverses zones residencials que ofereixen grans cases i villes on gaudir de l’espai i la tranquil·litat, sent Torre Valentina la més reconeguda, però sense oblidar Mas Solei, Mas Roqué, Can Burjals o Sadurní.

A part, cal tenir en compte que en acostar-nos a la costa podem gaudir d’una zona natural de boscos ideals per caminades o per trajectes amb mountain bike. A través d’aquests petits camins podrem arribar a les platges i cales que ens ofereix la petita zona de costa del municipi amb espais com la Cala del Vedell, l’espectacular Cala del Crit o la Cala de la Font Morisca com a més destacades.

Si estàs buscant un immoble en aquesta zona, Palamós o Palafrugell.