Cases a Sant Antoni De Calonge

No s'han trobat resultats en la recerca, si us plau, contacta amb nosaltres per ajudar-te.

Una de les platges més emblemàtiques de la Costa Brava.

Calonge està dividit en dos nuclis de població amb una llarga tradició: el nucli antic conegut com a Calonge, i el nucli turístic, situat prop de la costa, conegut com a Sant Antoni de Calonge. El nucli antic de Calonge, que té una història medieval rica, es localitza a uns 4 quilòmetres cap a l’interior i encara conserva algunes torres i parets de l’antic castell de la localitat.
Majoritàriament, la compra d’apartaments i cases a Calonge es localitza en la zona més turística de Sant Antoni, però els amants d’una major tranquil·litat, cada cop es decideixen més per les cases del nucli antic.
El municipi de Calonge abasta un total de cinc entitats diferents. A més dels dos nuclis esmentats anteriorment, també es troben Cabanyes, Sant Daniel i Treumal, cadascun amb les seves característiques i encant propis.

Quins tipus d’immobles pots trobar-hi?

El nucli de Calonge és òptim pels amants de les cases de poble, i les cases independents o adossades. Pel que fa a la zona turística, hi predominen els apartaments, tant a primeríssima línia de mar com a pocs metres. Però en ambdós casos es gaudeix d’una zona amb tots els serveis i comoditats.
Pel que fa als altres tres nuclis poblacionals, l’oferta és menys uniforme i ofereix curioses propostes de gran personalitat. En conclusió, les opcions de diferents tipus d’immobles per comprar és molt àmplia i variada.

Quines zones pots trobar a Sant Antoni de Calonge?

Les diferents platges de Sant Antoni de Calonge són clau per ubicar-se a la zona de Sant Antoni de Calonge, donat que la població ressegueix la línia de la costa. Potser la més coneguda sigui la Platja de Torre Valentina amb apartaments a primera línia de mar per gaudir del mediterrani al llarg dels seus 500 metres de longitud. Pels amants de la sorra més gruixuda, la Platja de Can Cristus és perfecte per a ells. Per completar l’oferta marítima també hi ha dues cales: Cala Cap Roig i Cala Roques Planes. En totes elles, hi ha una àmplia varietat d’immobles en venda per a cobrir les necessitats de diferents tipus de família. I més tenint en compte que hi ha múltiples serveis com restauració, dutxes, rentapeus i una àmplia oferta en esports nàutics, a més d’estar adaptades a persones amb mobilitat reduïda.

Si estàs buscant un immoble en aquesta zona, Platja d’Aro o Palamós també poden ser del teu interès.