Cases a Santa Cristina D’Aro

No s'han trobat resultats en la recerca, si us plau, contacta amb nosaltres per ajudar-te.

Gaudeix de l’epicentre de la Costa Brava.

La immillorable situació geogràfica de Santa Cristina d’Aro, envoltada pels Massissos de les Gavarres i de l’Ardenya, ofereix una destinació perfecta als visitants que estimen la natura i l’esport, convertint-la en una població molt demandada a l’hora de busca apartament, pis o casa en venda. Es troba al bell mig de la Costa Brava i a pocs quilòmetres dels punts més concorreguts, per això permet gaudir de la més extrema tranquil·litat i relaxació. Si t’agrada caminar o anar en bici, trobaràs rutes i racons que t’entusiasmaran, un entorn paisatgístic natural incomparable per fer excursions, practicar golf, fer sortides a cavall o gaudir de platges poc concorregudes. Aquí trobarà un retrobament amb el passat, visitant esglésies i conjunts megalítics repartits per tot el municipi, i descobrirà grans personatges il·lustres vinculats a aquest lloc. Santa Cristina d’Aro és una població encantadora i acollidora on pot passar les teves vacances en qualsevol època de l’any o encara millor, on pots comprar la teva casa o apartament.

Quins tipus d’immobles pots trobar-hi?

El municipi té diversos nuclis poblacionals, però Santa Cristina és clarament el més important. A l’hora de comprar casa, es pot trobar l’oferta pròpia d’un poble amb cases tradicionals o pisos i apartaments integrats en el dia a dia de la vila. Tanmateix, hi ha nuclis com Solius, Romanyà de la Selva, Bufaganyes o Bell-Lloc que ofereixen un contacte amb la natura més intensa i cases amb extensions àmplies de terreny. Tot plegat conforma una oferta àmplia i plural que genera múltiples opcions a tothom qui busqui un immoble atractiu en venda a aquesta zona.

Quines zones pots trobar a Santa Cristina d’Aro?

Santa Cristina d’Aro presenta diverses opcions per gaudir de la platja amb la família, en parella o relaxant-se amb un bon llibre. És per això que qui compra una casa aquí pot gaudir del mar sense haver de desplaçar-se. La Cala Canyarets, envoltada de vegetació, és una opció perfecta per als amants de la natura i l’esport, amb una longitud de 70 m i serveis com vigilància o dutxes. La platja de Canyet, situada prop de la cala, té uns 100 m de llarg i destaca pels seus penya-segats, roques capritxoses i aigües blaves. La Cala del Senyor Ramon, coneguda com “la Corcollada”, ofereix una platja salvatge amb penya-segats i aigües cristal·lines, tot i que requereix un descens pronunciat. Finalment, la Platja Vallpresona és una cala verge amb una gran vida submarina, perfecta per als amants del nudisme.

Si estàs buscant un immoble en aquesta zona, Platja d’AroSant Feliu de Guíxols.