Cases a Peralada

Obrir filtres Mostra el mapa cercar en mapa
Filtrar recerca
+1
+2
+3
+4
+5
+1
+2
+3
Ref: M1631
Peralada
5
5
1672 m2
Vil.la Peralada, ubicada al cor de l'Empordà, al Golf de Peralada, un dels camps de golf més prestigiosos de Catalunya. Una residència d'alt nivell, ideal per a casa de vacances com per habitatge habitual. La parcel·la està situada a la part més alta del camp de golf, tenint com a principal atractiu unes fantàstiques vistes de l'entorn. Està orientada als greens del camp de golf i a la Badia de Roses. Tota la propietat disposa d'amplis espais comuns, elegants i preparats per mínim 10 persones. La planta baixa ( 535 m² ) està distribuïda al voltant de la sala d'estar situada sota la piràmide de vidre. Al voltant d'aquest espai trobem el vestíbul, l'ascensor i un bany de cortesia. Trobem també un gran menjador amb capacitat per 15 persones, la cuina amb els millors equipaments i una sala de televisió amb vistes al jardí. I per una altra banda trobem també quatre habitacions, dos banys complets i una cambra de planxa amb safareig. A la primera planta ( 170 m² ) i trobem la zona de nit amb els dormitoris, als que s'hi accedeix a través d'una escala situada en un dels angles de la casa. Hi trobem dos dormitoris dobles amb un bany compartit, una habitació amb bany en suite i una sala d'estudi. Aquesta planta disposa de sortida a l'exterior amb unes magnífiques vistes al Canigó i al camp de golf. Trobem també un petit mirador, una zona de descans per gaudir de les vistes. El magnífic jardí es distribueix en quatre zones diferenciades: un porxo on s'organitza la vida social, la zona de bany formada per dues grans piscines, un hort d'arbres fruiters i l'ampli jardí que hi ha al voltant. Al jardí trobem també l'accés a l'spa i gimnàs, al jacuzzi, una zona de màquines, dutxes i bany. El garatge ( 547 m²) té capacitat per 13 cotxes. Aquí trobem també un celler climatitzat amb zona de cates totalment equipada.
Més detalls
1 Element - Pàgina 1 de 1

La joia de l’Alt Empordà.

Peralada s’ha convertit per mèrits propis en una referència de l’Alt Empordà més enllà de Figueres i les poblacions costaneres ben conegudes per tothom. La seva ubicació fa que estigui molt a prop i ben comunicada amb tots aquests indrets, però a més cal afegir-hi múltiples atractius propis que la fan molt interessant per aquells que busquen una casa en venda. Es tracta d’un poble amb encant i amb una arquitectura molt arrelada a l’Empordà, molt ben connectada amb les platges i cales de la zona, l’autopista i França, i amb una tradició vinícola que la converteix en un indret especial on poder gaudir de múltiples esports, destacant el golf. I més darrerament, gràcies a les activitats del seu festival musical i del Castell, s’ha convertit en un espai d’oci molt dinàmic i efervescent. Si busques una casa en venda en un indret especial, Peralada és perfecte.

Quins tipus d’immobles pots trobar-hi?

Els principals tipus d’immobles que podràs trobar a Peralada són diversos i molt atractius. Al municipi de Peralada s’hi troben precioses cases, moltes de pedra, per gaudir del dia a dia de la població i integrar-t’hi. Si es vol un entorn més tranquil i relaxat, la població de Vilanova de la Muga és idònia per ells. En aquest entorn fins i tot es poden trobar les cotitzadíssimes masies amb amplis terrenys al seu voltant. I finalment, els amants del golf i la funcionalitat, poden buscar la seva casa de venda a la Urbanització Golf Peralada.

Quines zones pots trobar a Peralada?

Si et compres una casa a Peralada podràs gaudir de múltiples atractius pràcticament sense haver de moure’t de casa. En primer lloc, tot el patrimoni històric de Peralada que es concentra especialment en el seu claustre romànic, en el museu de la vila i que pots gaudir intensament tot recorrent la seva ruta històrica amb parada obligatòria al Museu del Castell. Pots canviar d’ambient endinsant-te a Vilanova de la Muga i recorrent els paisatges dels seus fantàstics aiguamolls. Finalment, no podem perdre de vista el nou celler Peralada i el Parc del Castell, dissenyat per l’arquitecte-paisatgista francobelga François Duvillers. Tot un seguit de possibilitats a l’abast de tothom qui busqui una casa o apartament en venda a Peralada.